Beoordelingen van Mr. Sushi Weesp

Recente recensies

5.0
Marjati Overmars
21 november 2022
Willem
20 november 2022

Duurde even, maar met zulke goede bezorging en goede sushi helemaal het wachten waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Umberto
20 november 2022
Eva
20 november 2022

Heerlijke sushi zoals altijd. Vooral de flamed beef rolls waren erg lekker. En de tonijn sashimi heerlijk mals. Fijn dat er updates worden gegeven over de status van de bestelling. Erg tevreden!

Willemijn van Renterghem
19 november 2022

Heerlijk gegeten!

Ans Pruimboom
12 november 2022

Heerlijke sushi en de bezorging snel en correct.

Lisa
11 november 2022

De sushi heeft denk ik een tijdje in de keuken klaar gestaan. Alles viel uit elkaar en was heel droog. Ook veel zure smaken, echt niet goed helaas ..

Ed Paanakker
6 november 2022

Twee dingen gingen mis, terwijl dat eerder nooit het geval was: 1. De bezorger stond in de verkeerde straat. Hij belde mij, maar bleef volhouden dat hij in de goede straat stond. Pas na enige tijd zag hij in dat hij zich vergist had. 2. En onderdeel van wat ik besteld had zat er niet bij, de sashimi. Ik belde maar het meisje beweerde bij hoog en laag dat het er wel bij zat, alsof ik zat te liegen. Vervolgens werd het nog gebracht, maar toen waren we al klaar met eten. Wat leren jullie hier hopelijk van: het personeel wil zichzelf meteen verdedigen als ze een vergissing hebben gemaakt. Echt heel eigenwijs en niet echt klant vriendelijk. Ik snap dat men zich kan vergissen, maar sta daar dan voor open.

E.
4 november 2022

De sushi was goed, echter één minpunt: ik heb een pokebowl karaage besteld voor o.a. de komkommerblokjes én de kerriesaus! Nu zitten er komkommersliertjes in wat echt niet zo lekker krokant is als de blokjes. Daarnaast zat er yakatorisaus over de krokante kip, dit heb ik niet besteld! En het product ziet er dan ook niet uit zoals op de website! Voor mij dan ook nog niet zeker of ik dit nog weer ga bestellen, je weet niet of je hetzelfde krijgt als je besteld!

M
31 oktober 2022
Kuiper.
30 oktober 2022

Keurig op tijd,mooi opgemaakte schaal,top,aan te bevelen

Simon
27 oktober 2022

Sneller bezorgd dan aangegeven en verwacht. Lekker sushi en starters. We gaan zeker weer hier bestellen!

Heidi H AC eman
25 oktober 2022

Teveel saus op de poke bowl zalm, zonde van de ingredienten.

Marije de Mooij-Honders
19 oktober 2022

Super lekker Steady kwaliteit Bezorging stipt op tijd

S. Olsen
19 oktober 2022

Snelle levering. Sushi was heerlijk, top.

Esther
17 oktober 2022

Super op tijd! En een leuke gezellige meid die de sushi bracht! Ze was super vriendelijk

Ed Kreuning
12 oktober 2022
E.
12 oktober 2022

De sushi was heerlijk! De bezorger reed helaas tussen de 5 en 10 minuten door de straat en omliggende straten, ondanks dat we bij de voordeur naar de bezorger riepen dat hij hier moest zijn. Maar nogmaals: de sushi was heerlijk!!!

Theo ras
11 oktober 2022

Goede service en super goed eten

Frank Loventvos
8 oktober 2022
Dennis
2 oktober 2022

Vandaag de Soft Shell Box, Maki Mix en deTempura Ebi Roll besteld. Overheerlijk, vers en keurig op tijd geleverd.

Lennart
1 oktober 2022

De saus bakjes van de loempias waren open en zaten over alle zakjes heen, nogal slordig. Verder zat er een nietje in de tempura ebi roll die ik gelukkig op tijd ontdekte. Laatste tijd steeds meer problemen met Mr Sushi Weesp.

Lilian
30 september 2022

Helaas best wel droog, weinig saus, en teveel rijst in verhouding tot vis.

Rachel Lissaman-Das
26 september 2022

Delicious as ever!

E.
25 september 2022

Het was weer heerlijke sushi! Een minpuntje: in de poke bowl zaten komkommer sliertjes, dat eet echt niet lekker. En je proeft geen komkommer hierdoor. Graag weer terug naar de komkommer blokjes ;-)

Kirsten
24 september 2022
Marja
22 september 2022

Was weer heerlijk. Bezorger aardig. Dus dikke 10

S.
20 september 2022

Super lekker eten en de bezorger was sneller dan verwacht!

C
18 september 2022
Wieke Wiersma
16 september 2022

Dit keer was de sushi niet zo vers als normaal. De zalm en tonijn waren droog en begonnen al te verkleuren. Ook de rijst was hier en daar al aan het uitdrogen waardoor de sushi snel uit elkaar viel. Gevoelsmatig was dit al lang van te voren klaar gemaakt. Ook was de bezorging veel te vroeg waardoor de warme gerechtjes uiteindelijk koud waren. Niet zoals we gewend zijn, voorlopig bestellen wij niet nog een keer.

Esther
16 september 2022

Doordat ik zelf mijn adres fout had ingetikt belden ze mij en kwamen het alsnog brengen.

Corrine
15 september 2022

Zeer snel bezorgd Heerlijk gegeten

Claire
14 september 2022

Een deel van mijn bestelling was vergeten. Dit zag ik pas toen ik thuis kwam….. Heel jammer!

Ans Pruimboom
14 september 2022

De sushi was weer heerlijk, de bezorging precies op tijd. Super

Linda
10 september 2022

Kleffe rijst, taai zeewier en minimale vulling

Jeannette
5 september 2022

Snelle bezorging en de sushi was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van Eersel
28 augustus 2022

Regelmatig bestellen wij sushi maar vandaag was het teleurstellend. Rijst was niet lekker (droog) de crunchy unions waren niet cruncy en de tempura shrimp ook niet zo lekker vers als anders. Denk een dipje na een feestweekend 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JW
28 augustus 2022

Kwaliteit is op zich wel prima, maar voor hetzelfde geld kun je hier in het dorp bij een andere aanbieder beduidend betere sushi krijgen…

Karin
24 augustus 2022

Prima sushi en altijd netjes en op tijd bezorgd.

Walter
22 augustus 2022

Helaas dit keer niet de kwaliteit we gewend zijn. Altijd ontzettend tevreden maar vandaag leek de bestelling niet echt vers.

Marleen
20 augustus 2022

Altijd lekker vers en op tijd!

Marja
19 augustus 2022
Anna de R
16 augustus 2022

Heerlijke Poke bowls, nette bezorger. Mooi op tijd.

Alessia
14 augustus 2022
Sabr
13 augustus 2022
Monica
8 augustus 2022
D
4 augustus 2022
Anthony Parker
4 augustus 2022

Vers en snel bereid!

Matthijs
1 augustus 2022

Wij haden bestellingen gedaan met een gratis rol hij zie dat hij goed ge lukte was maar bij thuis komst zat er niks bij wij bellen ja daar kunnen wij niks aan doen ze zie. Volgende keer beter zie ze. Oh ja ook loempia er bij besteld ziet er weer geen saus bij gebuikt zo vaak dit woord er nu wel een beetje flauw van

Reactie van Mr. Sushi

Beste Mathijs, ik heb je bestelling nagekeken maar je hebt geen bestelling geplaatst met de code FREEROLL. Daarom is geen gratis rol toegevoegd. Je hebt de keuze uit vier rollen te weten sake, veggie, tempura en calfornia. Wij voegen niet vanzelf een gratis rol bij. Daarvoor moet je de code Freeroll gebruiken en vervolgens een keuze maken welke rol je wil hebben.

Arjan
31 juli 2022

Helaas viel de sushi snel uit elkaar, dat hadden we vorige keer ook al! Ik hoop dat jullie hierop gaan letten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

peter van beusekom
31 juli 2022

snel en netjes. keurige prijs kwaliteitsverhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
30 juli 2022

Tijdige bezorging, sushi erg lekker en vers !

Sophie
23 juli 2022

Erg goede services, en we willen het personeel nog bedanken voor de kleine extra, omdat er iemand bij ons thuis jarig was. Dat werd er goed ontvangen!

Sophie
23 juli 2022

Wij hadden een bestelling geplaatst voor 13:00 en het was uiteindelijk 14:00 geleverd. Ik begrijp dat als je om 13:00 open gaat, je het niet gelijk kan leveren, maar zet 13:00 dan ook niet tussen de bezorg opties.

Melanie Schouten
22 juli 2022

Ik vond deze keer de sushi erg taai ben ik niet gewend van jullie

Anoniem
19 juli 2022
Lando
18 juli 2022

Alles was gepropt in een bakje viel beetje uit elkaar smaak was wel goed

Rachel
18 juli 2022

Middle of the day order, made quickly as we had a boat to catch and still as delicious as ever!

E.
17 juli 2022

We hebben genoten! Dit is weer de kwaliteit die we van Mr. Sushi kennen!

Reactie van Mr. Sushi

Fijn dat het allemaal weer in orde is!

Joanne
14 juli 2022

Het was aan de late kant maar we kregen blikjes ice tea mee als compensatie

Marion Kapetijn
13 juli 2022

Heerlijke sushi, snel geleverd! Top

Jimmy
9 juli 2022

Kleefrijst viel uit elkaar. En de vorige keren smaakte het ook beter en verder.

Barbara
8 juli 2022

Het was weer lekker, best snel geleverd en netjes verpakt! Gewoon weer genieten. ☺️

Sophie Scholten
4 juli 2022
Rianne
2 juli 2022

Gisteren was de sushi anders dan we van jullie gewend zijn. De rijs was erg droog. Eigenlijk gewoon niet zo lekker. Normaal zijn we heel tevreden dus hopelijk kunnen jullie er iets mee.

Astrid
1 juli 2022
Frans
27 juni 2022

Niet goedkoop, zo'n poke bowl, maar altijd smakelijke kwaliteit en rap bezorgd. Bestellen en afrekenen zijn gemakkelijk en prettig.

Sandra
27 juni 2022

Heerlijke sushi! What else 👌

Bart
25 juni 2022

De sushi was (ondanks zeer slordig) best oké. De pokebowl was echter weinig meer dan 90% rijst met wat kleine stukjes komkommer, edame en een paar stukjes kip. Kip overigens best prima. Maar al met al weinig meer dan een hele grote bak saaie rijst.

Bertha
22 juni 2022

Top!

P
20 juni 2022

De sushi viel tegen Erge vissmaak Vorige bestelling gingen er ook dingen mis Bestelling was toen niet compleet en werd niets aan gedaan Jammer De bezorging was wel snel

Ans Brinkman
19 juni 2022
Rhizlane
19 juni 2022
Joost van Loon
17 juni 2022

Denk dat ik kansloos ben met mijn kritiek maar na het eten had ik toch vooral een mayonnaise gevoel. Wat jammer toch dat dat intussen normaal geworden is. Vroeger kon je er nog onderuit komen door geen California roll te bestellen maar nu zit t echt overal in. Doodzonde !

Dennis
17 juni 2022

Heerlijke verse sushi en keurig op tijd bezorgd. Lekker kunnen genieten op de boot van Box C, Soft Shell Box en de FREEROLL: Tempura Ebi Roll. Zeker voor herhaling vatbaar.

Anouk
17 juni 2022

Super vers en erg lekker het was zelf nog heerlijk warm.. echt genieten!

Carla
13 juni 2022
Valentina
11 juni 2022
Pablo
9 juni 2022

Voortreffelijk, 2e bestelling en geen klachten

Nathalia
8 juni 2022

Eten is vrij op tijd bezorgd, het eten is lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilke
6 juni 2022

Heerlijk die pokebowls!!!

Anita
6 juni 2022

Sushi zo groot als broodjes ,crispy box besteld tot mijn verbazing waren ze gefrituurd ,helemaal tegen elkaar geplet van de frituurvet .nog nooit zulke vieze sushi gegeten linea recta de vuilnisbak in . Ook de beef maki surf rol ! Afgewerkt met bruine beef en te veel mayo . Heel jammer dit en erg zonde van de 35,-

Ada
5 juni 2022
C. Visser
4 juni 2022

Bestellen Betaling Levering Alles 👍

René
30 mei 2022

Alles keurig binnen de gecommuniceerde tijd geleverd door een jonge, vriendelijke dame.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
28 mei 2022

Sushi was erg slecht gerold. Viel iedere keer volledig uit elkaar.

Lot
28 mei 2022

Hele snelle bezorging, lekkere sushi!

Frans
28 mei 2022

Smakelijke en mooie gerechten

Jermaine van Huijstee
27 mei 2022

Sushi is altijd vers en de bestelling was 20 minuten eerder geleverd dan dat in de mail was aangegeven. Punten sparen met bestellingen en een rol extra boven 25 euro is mooi meegenomen!

Pablo
27 mei 2022

Alles liep heel soepel, reservering gemaakt, op de afgesproken tijd keurig klaar gelegd en ik kon zo weer weg. Eten was heerlijk . Geen klachten of minpunten bij deze bestelling

Jorg
26 mei 2022

Lekker gegeten. Snel bezorgd. Dank

Peter
24 mei 2022

Weer heerlijk sushi gegeten.

Diana
23 mei 2022
Emma Tabak
22 mei 2022

Mijn bestelling was 20 minuten te laat klaar. Ik had bij de opmerkingen vermeld dat ik geen komkommer wilde en dat zat er toch in.

Joost
22 mei 2022

Het viel erg tegen dit keer. De verschillende inside out rollen vielen uit elkaar. De vis (zalm en tonijn) op de ngiri waren uitgedroogd en leken en smaakten niet bepaald vers. Kortom een teleurstelling.

Emile
21 mei 2022

sushi weer prima als altijd. Poke bowl helaas veel te veel mayonaise om 'gezond' te noemen

Gerda de Weerdt
21 mei 2022

Ik vond het gek en niet zo lekker dat er zo ontzettend veel gebakken uitjes over de sushi waren gestrooid, daardoor was niet meer goed te zien wat wat was en het overheerste ook de smaak. Als ik er (meer) gebakken uitjes op wil kan ik dat ook zelf doen

E.
21 mei 2022

De bestelling kwam 1 uur te laat! De pokebowl karaage had geen edamame maar komkommer! De rolls vielen veel uit elkaar, was niet fijn eten! Dit zijn we niet gewend van mr. Sushi.

Anoniem
14 mei 2022
ALF TWEEWIELERS
14 mei 2022

Lekkerste sushi van Weesp e.o !

Ans
12 mei 2022

Iets meer ruimte tussen een rol, of in de bak. Verminderd het plakken aan elkaar

Bas
12 mei 2022
Frank Loventvos
8 mei 2022
Marja
7 mei 2022

Het was weer heerlijk.prima op tijd en aardige bezorger. Dikke 10

Tom Terpstra
6 mei 2022

Snelle bezorging, sushi’s top kwaliteit

Debbie
4 mei 2022

Heerlijk gegeten! Gezellige service!

Yvonne
3 mei 2022

Alles netjes bezorgd. En het was ook erg lekker.

Selin
2 mei 2022

It was perfect as always.

Simon
24 april 2022
Jors
17 april 2022

Snel geleverd en heerlijk van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
17 april 2022

Eerste vesting viel erg tegen; niet correct, incompleet en niet vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
16 april 2022

Snelle service en super vers en super lekker

Nathalie
16 april 2022

Heerlijke sushi. Het eten wordt op tijd bezorgd en het personeel is vriendelijk.

Pokebowl
14 april 2022

Snel geleverde, keurig verpakte, smakelijke kwaliteit

Karin
11 april 2022

Heerlijke sushi. Bezorging sneller dan aangekondigd.

Alexandra
8 april 2022

Heerlijk gegeten pokebowl en sushi allebei heerlijk! Jammer dat jullie pas vanaf 40 euro bezorgen in Gein.

Axel B
8 april 2022

De coupon met een gratis Poke Bowl om de voorgaande bestelling te corrigeren wordt zeer gewaardeerd. Kwaliteit van bestelling was uitstekend!

Nathalie
4 april 2022

Soms is de rijst niet vers . Het lijkt of het lang in de koelkast of diepvries bewaard.

Jan van den Berg
3 april 2022

Altijd geweldig genieten van hun kwaliteit!!!!!!! Super!!!!!

Jo jo
2 april 2022
m kreek
31 maart 2022
Cindy
30 maart 2022

Super lekker!

Demi
29 maart 2022

Snelle bezorging en lekker pokebowl

Sophie
28 maart 2022

Mega snelle en goeie service, binnen 20 min stond m’n bestelling klaar! Die overigens enorm lekker was, tot snel!

Annemieke
27 maart 2022
Claire
26 maart 2022

Heerlijk!

Dennis
26 maart 2022

‘s ochtends meteen bestelling doorgegeven. 19:30 bezorgtijd gevraagd, ruim na 20:00 pas gekregen. Op feestje is dat niet handig.

Reshma
23 maart 2022

Aardige bezorger! Netjes op tijd bezorgd, eerder zelfs. En de sushi was heerlijk, zoals altijd!!

Renée
22 maart 2022
Loupie
21 maart 2022
Vlad
20 maart 2022

Alles goed maar de free roll was krab in plaats van zalm

E
20 maart 2022

Mwah. Yatta Sushi is veel lekkerder, wel duurder maar dat heb ik er graag voor over.

Iris
19 maart 2022

De tonijn sashimi was wat minder, teveel peesjes

Terpstra
19 maart 2022

Prima sushi’s altijd rond gewenste tijd bezorgd. Dit keer was de temperatuur ook niet te koud maar.. top!!

Jip en Yasmine
18 maart 2022

Snel en lekker!

a uit weesp
18 maart 2022

de laatste paar keer dat we besteld hebben. waren de gerechten minder lekker dan een half jaar geleden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosalie
12 maart 2022

Heerlijke sushi en goede service

Marc van Rijsse
12 maart 2022

Wederom vers... smaakvol.. timing... overdaad

Chantal
11 maart 2022

Geweldige sashimi, erg snel bezorgd

Amber
7 maart 2022

Heerlijk eten en een lieve bezorger. Top zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Axel
5 maart 2022

30 minuten te laat op de door Mr Sushi aangegeven rijd die al 60 minuten na bestelling duurde om vervolgens de verkeerde bestelling te ontvangen. Poké Bowl zalm ipv shrimp

Ingrid
5 maart 2022

Helemaal top! Sushi was heerlijk! Na een tegenvaller vorige keer qua kwaliteit heeft mr sushi contact met ons opgenomen. En wat een verbetering dit maal. Goed opgelost mr sushi! Een dikke 10.

Jo
4 maart 2022
Hé driks
4 maart 2022
Anouk
28 februari 2022

Superlekker zoals altijd!

Nick
28 februari 2022

Heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N
26 februari 2022

Helaas viel de kwaliteit van de sushi deze keer erg tegen. De meeste vielen uit elkaar en de spicy sushi was totaal niet spicy. Jullie sushi is meestal helemaal top dus dit was een echte tegenvaller..

Sophia
21 februari 2022

Heerlijke sushi!

Sabine
21 februari 2022

Goede kwaliteit en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet
21 februari 2022

Kwaliteit viel tegen. Wel heel vriendelijk personeel bij afhalen

Martijn Roost
20 februari 2022

Vaak geniet ik van de sushi van Mr.Sushi te Weesp en vandaag gegeten van de gratis box C die ik bij elkaar gespaard had maar de sushi was slecht gemaakt en viel bijna allemaal uit elkaar..

Frans
16 februari 2022

Binnen 25 (!) minuten na de bevestiging geleverd. Uitstekende smakelijke kwaliteit voor een stevige prijs.

Karin
16 februari 2022

Zo dat was snelle bezorging er stond 17.15 word bezorgd 17.00 ging de bel Mr sushi uw bestelling

Joris
14 februari 2022

Ontzettend snel geleverd! Wel was de wakame salade aan de wat kleine kant en waren de edamame bonen iets te lang gekookt, afgezien daarvan hebben we genoten!

Fanny
14 februari 2022

Lekkere sushi en stipt op tijd bezorgd. Alleen jammer dat de edamameboontjes ontbraken hoewel ze wel op de bestelbon vermeld stonden.

Gerry van de Meent
13 februari 2022

In een woord heerlijk gegeten ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen
13 februari 2022

Exact op tijd bezorgd. Zeer goede kwaliteit sushi.

Es
10 februari 2022

Prima sushi. ik zie alleen dat je kan sparen, maar zie nergens hoeveel ik gespaard heb.

Amber
9 februari 2022
Sandra
6 februari 2022

Zeer tevreden over mr. Sushi.

Jojo
6 februari 2022

Het duurt lang voor dat de bestelling binnen komt De poke bowl bakken was open en daarna lag al het gerecht in de tas

Frans
31 januari 2022

Kwaliteit, niet goedkoop maar altijd goed en snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Vooral de Soft Shell sushi is hemels

Jon
31 januari 2022

Het warme was koud. Maar kan gebeuren. Het was heel lekker voor de rest

Saskia
28 januari 2022
F
27 januari 2022

Als altijd weer heerlijke sushi!

A. Uit Weesp
26 januari 2022

Vriendelijk personeel, aardige bezorger. Prima op tijd. Pokebowl had iets meer topping mogen hebben. Verder heerlijke gerechten!

Anoniem
26 januari 2022
Blazer
24 januari 2022

Ondanks mijn verzoek om de crabroll te vervangen door iets anders, zat er helaas toch een crabroll bij de bestelling.

DM
24 januari 2022

De kwaliteit is uitstekend, maar Ik geef 3 sterren, omdat ik niet kreeg wat ik besteld/verwacht had en omdat ik de menukaart erg onduidelijk vind. Ik kreeg 2 keer hetzelfde ipv 2 verschillende dingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mr. Sushi

Jammer te lezen dat u niet helemaal tevreden bent. Er lijkt iets mis te zijn gegaan bij het bestellen. U schrijft dat u twee dezelfde gerechten heeft ontvangen, maar dat is ook precies wat u heeft besteld. Dus daar is denk ik iets mis gegaan.

Anoniem
22 januari 2022

De bezorger was op het aangegeven tijdstip. Netjes bezorgd. Wel erg jammer dat onze warme items koud waren. Niet eens meer lauw te noemen.

Jeroen
21 januari 2022

Bezorging op tijd en echt goede sushi. Netjes bezorgde box die mooi opgemaakt is. Genoten!

Fred
19 januari 2022

Mr. Sushi is niet echt ingericht op lunch, kwaliteit is op zich prima.

Jody
16 januari 2022

Was heerlijk en snelle bezorging.

Rianne
15 januari 2022

Heerlijk! En snelle service. Al meerdere malen besteld, goeie kwaliteit!

Henk
14 januari 2022

Was goed te doen

Mark Scanu
14 januari 2022

Heel goed allemaal!!!

Anouk
12 januari 2022

Net zo als vele keren heeft het goed gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

And
10 januari 2022

Super vers. Heerlijk!

Tess
10 januari 2022

Niet heel vers, minder dan normaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RaHo
9 januari 2022

Goede prijs / kwaliteit verhouding, De kwaliteit is constant goed, frequent besteld, kwaliteit blijft gelijk / goed. Bezorging is precies goed en niet onbelangrijk vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate
9 januari 2022

Het eten was heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes
8 januari 2022

Heerlijke sushi's, prima kwaliteit, moeilijk om een keuze te maken.

Linda
7 januari 2022

Heerlijke crispy rolls!

Frans
4 januari 2022
Barry
1 januari 2021

Super genoten familie box

Lay
1 januari 2021
Amber
30 december 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Romy hendriks
30 december 2021

De sushi bij deze zaak is altijd echt super goed helaas moet je er altijd wel bijna 2 uur vooruit trekken wil je het thuis hebben. Gisteren 2 en een half uur gewacht op sushi, tussendoor wel netjes gebelt dat ze later waren maar daarna nog een uur gewacht. Voor een woensdag avond vind ik dat wel heel ernstig, hoe is het dan in het weekend! De sushis waren wel weer super alleen de warme gerechten waren super koud! Dus helaas een slechte evaring met de bezorging zo jammer want de suhsi is super goed

Maaicke
28 december 2021

Helaas was de gyoza ijskoud. Duurde lang voor de bestelling er was. Wel een hele vriendelijk bezorger en aardige dame aan de telefoon!

Evert Noord van den
28 december 2021

Was weer heerlijk en goed verzorgd

Myrthe
27 december 2021

Bezorging op maandag voor 2 pokebowls duurde ruim een uur.. Pokebowl was lekker maar mogen wat meer toppings op in verhouding met de rijst.

Gaby
27 december 2021

Super service, altijd op tijd en kwaliteit is super!

Lukas
26 december 2021

Top

Gerda
24 december 2021

Bestelling was snel bezorgd. sushi was al beetje uitgedroogd, jammer dat het tegenviel. Vorige keer heerlijk! Jammer..

Alex
23 december 2021

Keurige zaak, lekkere sushi

JP
23 december 2021

Warme gerechten waren ijskoud, koude gerechten waren lauwwarm. Verder duurde de bezorging 1,5 uur (gevraagd zsm te leveren) en zag de sushi eruit alsof het 3x op de grond gegooid was en vervolgens in een bakje gelegd. Zeer spijtige ervaring, niet voor herhaling vatbaar

Monique
22 december 2021

Top sushi!

Marcel
21 december 2021

Bestel normaal gesproken altijd bij Sushi zaak op de E du Perronstraat omdat ik die beter vond. Maar voor de afwisseling nu weer eens bij MrSushi. Vind de kwaliteit (en het assortiment) aanzienlijk verbeterd. Alleen zo jammer van die haar in mij sushi…..

Emile
20 december 2021
Simon
20 december 2021
J.de Graaf
20 december 2021

Was lekker , Moesten het alleen met z,n tweeën met 1 set stokjes doen. Maar is voor herhaling vatbaar.

Annabel
19 december 2021
S.R.
19 december 2021
Anouk
19 december 2021
Renate
18 december 2021

Heerlijk gegeten. Super goed ingepakt!

Fred
17 december 2021

Jammer dat jullie niet om 12 uur open gaan

Corrine
16 december 2021

Snel en lekker. Was echt super

Brian
12 december 2021
Paul
12 december 2021

Lekkere sushi en perfect op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
12 december 2021

Altijd super vers, vriendelijke medewerkers en bezoger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dawn
11 december 2021

De sushi was top vandaar de drie sterren. Alleen was de pokebowl very telleurstellend. De rijst/toppings verhouding was gigantisch. Alsof ik een mix drankje 90/10 heb ingeschonken. Waarvan de rijst duidelijk de 90% is. Ik wil jullie meegeven misschien wat minder rijst en wat meer toppings toe te voegen! Dan zou ik de pokebowl zeker nog een keer bestellen!

Bianca
6 december 2021

De sushi was lekker maar mijn zoontje trof tot 2x toe een stuk plastic van ruim 1cm aan in zijn gefrituurde sushi. Dat vind ik echt niet kunnen. Vandaar maar 2 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
5 december 2021

Heerlijke Sushi en vriendelijk team bij afhaal. Tip: in de app kan je makkelijk bestellen. De sustainability opties zitten daar een beetje verstopt. Ik zou ze bij de check out zetten. Want vandaag weer 4 set stokjes en gember weg gegooid, zonde.

Ed Kreuning
5 december 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate
5 december 2021

Super goed gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
4 december 2021

Ik heb het eten opgehaald, 2 minuten bij mijn huis vandaan, maar toen ik thuis kwam was het al koud

Sou
4 december 2021

Erg lekker!

Merel
3 december 2021

Erg goede versie smaakvolle sushi. Alleen de poke bowl chicken was niet naar wens. Niet zoals beschreven op de website. Enkel rijst kip en komkommer met klein beetje gebakken uitjes. Kleine tegenvaller maar de rest erg goed!

Lisa
1 december 2021

Sushi is keer op keer heerlijk! Wel is de bezorging vaak (veel) eerder dan de geplande bezorgtijd. Dit is meestal geen probleem (hoe eerder beginnen hoe beter:D), alleen wel onhandig als je het onderweg zou bestellen voordat je thuis bent.

Saskia
30 november 2021

Was helaas geen bezorger dus moest het zelf komen halen. Werdt overigens wel vriendelijk gebeld en geholpen door het meisje dat aan het werk was.

Magdalena Zegerius
28 november 2021

Heerlijk gegeten en alles was super vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen
27 november 2021

Prima sushi. Sashimi beetje dik gesneden.sojasaus proefde behoorlijk zout.

Merel
27 november 2021
Tevreden klant
25 november 2021

Altijd erg lekker en snel bezorgd

O.Bijmoer
24 november 2021

Super lekker maar veel te grote stukken sushi mag van mij echt wel wat fijner.

Marije de Mooij-Hondets
21 november 2021

Tot nu toe geweldig tevreden! Vandaag was het denk ik erg druk. Vanaf bestellen tot levering duurde 1 uur en 25 minuten. Waarvan 20 minuten later was dan gepland. Dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mr. Sushi

Beste Marije, het was inderdaad druk, vaak op zondag. Ook wij hebben helaas te maken met een tekort aan collega's en dan vooral bezorgers. Hierdoor verloopt de bezorging in het weekend soms vertraging op. Onze excuses! Mocht je dit echt niet meer willen maar je wil wel genieten van onze heerlijke Sushi is zelf afhalen een betere optie. Nogmaals onze excuses!

S
19 november 2021
Inez
17 november 2021

Snelle bezorging maar wat jammer dat de kwaliteit zoveel minder was ten opzichte van de vorige keren! We hadden pa de ebi tempura; normaal is dit hard en crispy, nu zacht en lafjes qua structuur. De kwaliteit die we inmiddels gewend waren is echt stukken minder en dat is jammer! Hopelijk is het een uitzondering, maar mijn volgende bestelling plaats ik aan de overkant ..

Hols
15 november 2021
Julia
14 november 2021

Heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle Woldendorp
14 november 2021

Al diverse keren besteld en altijd een feestje als het tasje opengaat . Verse en smaakvolle sushi , snelle bezorging en vriendelijke bezorger ..

Jan
14 november 2021

Zaterdag voor het eerst hier sushi besteld en opgehaald het is ons goed bevallen en voor herhaling vatbaar.

Anouk
13 november 2021
Wanda Beumer
12 november 2021

Het was weer heerlijk👍

Frans
10 november 2021

Snelle bezorging door een vriendelijke bezorger; prima smaakvolle kwaliteit.

Anna
7 november 2021

Kwaliteit sushi was goed! Bezorging was minder. Bestelling is meer dan 90 minuten onderweg geweest. Ruim 40 minuten na de verwachte bezorgtijd. Wel netjes gebeld door de vestiging met verklaring over tekort aan personeel en verontschuldigingen maar geen compensatie geboden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.K. Rai
6 november 2021

Dit was onze tweede keer en opnieuw heerlijke sushi en op tijd bezorgd.

Ans Mimiasie
5 november 2021
Frans
4 november 2021

Prima kwaliteit, vlot bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Anna
3 november 2021
Fatma
2 november 2021

lekker eten,genoeg soyasaus,vriendelijke bezorger. Helemaal goed!

Manuel Pereira
1 november 2021

Eten was goed zoals altijd. Ik had echter bij elk gerecht 4 stokjes gevraagd (12 totaal). Dit was met een reden. We hadden namelijk veel bezoek thuis. Om die reden was het erg jammer dat er maar 4 stokjes totaal geleverd werden. Als jullie de vraag stellen hoeveel stokjes we wensen te hebben, dan lijkt het mij dat dit jullie dit vragen zodat jullie het juiste aantal kunnen leveren.

Reactie van Mr. Sushi

Dat is enigszins verwarrend en door ons verkeerd begrepen. In het vervolg is het beter om bij de opmerkingen aan te geven dat je 12 stokjes wil.

Jill
31 oktober 2021

Was er echt super snel! En zoals altijd heel lekker :) zeker aanrader

Mieke
31 oktober 2021

Eten was heerlijk, bezorging netjes en keurig op tijd

Nellie
30 oktober 2021
Sebastiaan
29 oktober 2021

3 keer zonder soja en stokjes besteld maar wel gekregen zonde …

Reactie van Mr. Sushi

Dat is inderdaad zonde! Soms schiet het er nog steeds doorheen, vaak ook ingegeven door drukte. Maar ik kan je verzekeren dat het in veel gevallen wel goed gaat en dat er veel verspilling word voorkomen.

Tatsiana
28 oktober 2021

Today it was super tasty! I usually order this roll and today it was amazing!

Kokkedee
27 oktober 2021
René van der Velden
25 oktober 2021

De bestelling kon snel opgehaald worden. Heel vriendelijke bediening. Lekkere Sushi.

Susan Veldman
23 oktober 2021

Heerlijk gegeten en super aardige en leuke bezorger! Precies op tijd!

Daimy
23 oktober 2021
Selier
23 oktober 2021

Eten was heerlijk. Jammer dat het assortiment niet heel uitgebreid is. Geen salade en weinig warme gerechten. Bezorging stipt op tijd.

Yvon
23 oktober 2021

Super snel geleverd en goede kwaliteit!! Had de app gedownload en die werkt super handig met bestellen

Nikki
22 oktober 2021

Sushi was lekker en op tijd klaar!

Frans
22 oktober 2021

Eens andere varianten sushi (chicken) en sashimi (flambee) uitgeprobeerd en ik werd er erg blij van.

Elma
20 oktober 2021

Snel en netjes bezorgd. Versierd met een bloem. Mooi!

Willem Smit
17 oktober 2021

Kip in de sushi was erg droog. Sushi was niet vers.

Yvonne
15 oktober 2021

De bestelling was vlot geleverd, fijn. Maar de doos was zo geplet dat het er niet meer uitzag. De smaak was prima.

Maurice van Laere
14 oktober 2021
N
14 oktober 2021
Bianca
12 oktober 2021

Zeer snelle levering(kwartier eerder dan verwacht), lekkere sushi en genoeg gember/sojasaus/wasabi.

Ingrid
10 oktober 2021

Sushi leek niet helemaal vers. Een eerdere bestelling bij mr sushi waren wij zeer tevreden, dit keer was de kwaliteit helaas onder de maat.

Mark
10 oktober 2021
Moens
10 oktober 2021

Kwaliteit uitstekend echter bij het online bestellen kun je aangeven of je wel/geen stokjes en soja saus wilt ivm met milieu. Heb ik aangegeven :GEEN. Zit het toch bij de bestelling. Beetje jammer

Maarten Bordewijk
9 oktober 2021

Erg goede sushi. Bediening was zeer stipt. Aanrader!

Tatsiana
9 oktober 2021

Instead of 9 ordered salmon nigiri, only 8 were delivered.

E
7 oktober 2021

Kwaliteit viel deze keer wat tegen. De kip yakitori was erg taai, loempia’s klef en de boontjes slap. Vis okee maar ook niet super. Ik had het idee dat de kwaliteit in de zomer beter was. Bezorging prima.

Lianka
7 oktober 2021

De sushi is geweldig. Echt heerlijk. Maar... Ik heb nu tot 2 keer toe meegemaakt dat de sushi een kwartier/half uur eerder is. Wij moeten soms rekening houden met vertraging, maar als jullie standaard eerder gaan bezorgen, dan wordt het wel lastig. Daarnaast had ik aangegeven geen stokjes geen soja geen gember etc. Ik kreeg alles in veelfout. Misschien toch even de tijd nemen voor de bestelling.

Reactie van Mr. Sushi

Sorry Lianka, we gaan er beter op letten. Een kwartier van te voren leveren is wel gebruikelijk bij ons. We kunnen het nooit op de minuut af plannen. Bij grote drukte hebben bezorgers soms meerdere bestellingen bij zich en dan is e.e.a. afhankelijk van de route. Maar een half uur is zeker te vroeg. We gaan er (nog) beter op letten. Met vriendelijke groet Mr. Sushi

GE
6 oktober 2021

Werd snel geleverd. Een uur eerder dan voorspeld. Was heerlijk en van de vega pokebowl kan ik 2x eten, zoveel was het voor mij.

Patrick
3 oktober 2021

Altijd prima helaas dit keer geen sojasaus en stokjes meegeleverd.

Mina
2 oktober 2021

Super gegeten met vriendinnen.

Pien
1 oktober 2021

De Sushi is geweldig, de pokebowl valt tegen. Veel rijst, weinig verschillende groente. Ben beter gewend. Maar ik ben geen sushi eter, maar dit was echt lekker! En veel! De mailservice is heel fijn, je weet hierdoor precies hoe laat ze komen. Aardige jongen.

Tatsiana
27 september 2021

I was surprised to see crunchy onions on top of Asia Home Game Roll roll, I also asked to remove spring onions. So instead spring one, crunchy onion was there. It was not communicated with me. I'm allergic to it so it went to the trash. (It's not a first time I ask not to add onions and it's there). Asia Home Game Roll Inside: avocado and ebi tempura Topping: flamed eel, unagi sauce, sesame, spring onions and chili powder

Roeland
26 september 2021
Manuel
26 september 2021

Kwaliteit was zoals altijd uitstekend. Echter, ik had twee producten besteld die door twee personen werden gegeten. Het was daarom wel een tegenvaller dat er wel twee paar stokjes bij zaten, en maar 1 flesje soja saus.

Marcella Ballarino
25 september 2021

Bij de bezorging is het volgens mij niet helemaal goed gegaan 1 van de pokebowls was geplet en verschoven deksel zat nog maar net dicht.. wel wat over de randjes eruit gekomen. Smaak was verder lekker, prima kwaliteit. Kan een keer mis gaan natuurlijk.

Linda
25 september 2021

Helaas was de bestelling niet compleet en ondanks bellen en voicemail inspreken tot op heden nog niks vernomen…

Reactie van Mr. Sushi

Beste Linda, fijn dat we het hebben kunnen oplossen. mvg Mr. Sushi

Maier
24 september 2021

Was weer top

R.A. Moes
21 september 2021

Op tijd klaar en uitstekende kwaliteit .

Tim
17 september 2021

Heerlijke sushi en precies op tijd en volgens bestelling bezorgd. Top!